Новите глобални играчи | Економија | DW | 31.01.2012
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Економија

Новите глобални играчи

Кина, Бразил, Индија, Мексико ... земјите во развој прераснуваат во двигатели на светското стопанство.

default

Кина, Бразил, Индија, Мексико ... земјите во развој прераснуваат во двигатели на светското стопанство. Само годинава земјите во подем очекуваат економски раст од шест проценти, проценуваат експертите, додека за земјите од еврозоната не се предвидува никаков раст.

DW.COM