Новинари, свиркачи и филмаџии | Старт | DW | 09.11.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Новинари, свиркачи и филмаџии

На првиот фестивал на истражувачки документарни филмови ИФФС се емитуваа документарци, но и се дискутираше за истражувачкото новинарство, свиркачите, лажните вести и „Панамските документи“.

Гледај видео 01:26
Now live
01:26 минути