Нова мултимедијална серија | Лицата на Германија | DW | 20.04.2010
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Лицата на Германија

Нова мултимедијална серија

Од Кил до Кимското езеро, меѓу млади и стари, меѓу желбите и стварноста - запознајте ја Германија преку луѓето кои живеат во неа.

default

WWW-линкови

Реклама