Нова банкнота од десет евра | Старт | DW | 13.05.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Нова банкнота од десет евра

Наесен во еврозоната ќе биде пуштена во оптек нова банкнота од десет евра. Таа треба да биде посигурна и потешка за фалсификување.

Гледај видео 01:01
Now live
01:01 минути