Новата рута на бегалците води преку Хрватска | Сите содржини | DW | 16.09.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Новата рута на бегалците води преку Хрватска

Унгарската ограда ги покажува првите резултати. Бројни бегалци сега одат на српско-хрватската граница. Хрватска е дел од ЕУ и би можела да стане нова влезна порта за бегалците

Гледај видео 01:11
Now live
01:11 минути

Прочитај го и ова