НЛО на небото над Калифорнија? | Сите содржини | DW | 23.12.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

НЛО на небото над Калифорнија?

Возбуда на западниот брег на САД - на вечерното небо се појави светлечки објект со облак од чад зад себе. Веднаш почнаа шпекулации дека се работи за НЛО.

Гледај видео 00:42
Now live
00:42 минути