Нинџа-глушец | Старт | DW | 28.05.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Нинџа-глушец

Мислите дека овој мал кенгурски глушец нема никаква шанса пред отворената челуст на змијата-ѕвечарка? Ќе се зачудите со каква одбранбена стратегија располага глушецот.

Гледај видео 01:05