Низ град на три тркала | Старт | DW | 27.01.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Низ град на три тркала

Тој е сигурен, доволно брз и еколошки - трициклот на еден босански инженер наскоро би можел да се најде на улиците на европските градови. А, кога патувањето треба да се продолжи со воз, брод или што и да е друго, трициклот се склопува на големина од куфер.

Гледај видео 02:00