Не сакаат сите да работат во Германија | Сите содржини | DW | 09.11.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Не сакаат сите да работат во Германија

По завршеното средно училиште и без големи шанси за наоѓање работа во родниот Томиславград во БиХ, Марко Багариќ решил да замине во Германија, да најде работа и таму да живее. Со текот на времето, сфатил дека таа земја можеби не е за него.

Гледај видео 02:09
Now live
02:09 минути

Прочитај го и ова