Не нѐ абортирајте! | Сите содржини | DW | 23.05.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Не нѐ абортирајте!

Натали Дедро се бори за еднакви права на лицата со попреченост. Таа иницираше петиција за забрана на тестовите на крв за рано откривање на генски дефекти. „Дауновиот синдром е 'кул'“, вели таа.

Гледај видео 03:02

Прочитај го и ова