Неочекувани посетители - дивиот свет во град | Сите содржини | DW | 12.09.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Неочекувани посетители - дивиот свет во град

Не треба да одите во дивината за да видите лисици, ракуни или диви свињи во Германија. Овие диви животни редовно ги посетуваат поголемите и помали градови. Па така може да се случи северен елен да влезе во вашата зграда.