Необичен воз во Кичево | Теми | DW | 15.11.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Необичен воз во Кичево

Тимот на #dw_BalkanBooster, Леила и Арбер, во Кичево разговараше со еден занимлив „машиновозач“. Тој ја објаснува идејата за еден необичен културен проект во градот - како од стар воз настанала авангардна галерија.

Гледај видео 02:15

#dw_BalkanBooster: Необичен воз во Кичево

Аудио и видео прилози на оваа тема