„Немавме можност да сториме ништо“ | Сите содржини | DW | 21.08.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

„Немавме можност да сториме ништо“

Во поплава во кањон во Италија загинаа најмалку 11 луѓе. Повредени се неколкумина, а како исчезнати се водат пет лица. Еден сведок изјави дека туристите во кањонот биле буквално поклопени од „лавина од вода“. „Немавме можност за сториме ништо“, тврди холандскиот турист.

Гледај видео 00:45