Незадоволството на населението во Непал расте | Старт | DW | 30.04.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Незадоволството на населението во Непал расте

Неколку дена по земјотресот во Непал, избија првите судири околу вода за пиење. Нерамномерната распределба на помошта го зголемува риизкот од судири меѓу населението, предупредуваат ОН.

Гледај видео 01:56
Now live
01:56 минути