„На Струга дуќан да имам“ испеана од германски хор | Старт | DW | 15.03.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

„На Струга дуќан да имам“ испеана од германски хор

Хорот при Културниот центар Бротфабрик неодамна ја изненади публиката за време на концерт во Бон со изведба на една стара македонска народна песна

Гледај видео 03:21