На планина со велосипед со едно тркало | Старт | DW | 24.03.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

На планина со велосипед со едно тркало

Спуштање од планини со велосипед со едно тркало - авантуристички, но изводливо. Вештини на велосипед со едно тркало - со тоа започна Штефани Дице. За тоа таа користи полесен и помал велосипед. Нејзината умешност двапати и’ ја однесе светската титула во двојки - слободен стил.

Гледај видео 04:36
Now live
04:36 минути