На маки поради слабиот долар | Старт | DW | 21.05.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

На маки поради слабиот долар

Компаниите од другата страна на Атлантикот веќе се жалат дека Европа со политиката на печатење пари, со која курсот еврото слабее во однос на доларот се санира на сметка на другите.

Гледај видео 02:32
Now live
02:32 минути