На Македонија и се потеребни економски реформи | Теми на денот | DW | 08.07.2006
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Реклама

Теми на денот

На Македонија и се потеребни економски реформи

Пред кои економски предизвици стои новата македонска влада?

Никола Груевски

Никола Груевски

Во Македонија е тешко да се работи и да се заработи велат македонските бизнисмени. Причините за тоа ги гледаат во малиот пазар и неможноста за ефикасно работење. Како изгледа секојдневието на македонските бизнисмени? Кои се предизвиците пред кои стои економијата во Македонија? и кои се очекувањата од новата влада?

Реклама