На купување само со автомобилски клуч | Сите содржини | DW | 23.12.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

На купување само со автомобилски клуч

Купувањето преку интернет стана секојдневие. Трговците го дигитализираат бизнисот, но ги модернизираат и објектите. Како изгледаат продавниците на иднината?

Гледај видео 02:47
Now live
02:47 минути

Прочитај го и ова