На Иранците им е доста од скапотија и откажувања | Старт | DW | 07.04.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

На Иранците им е доста од скапотија и откажувања

Повеќегодишните санкции против Иран оставија траги врз земјата на мулите. Многу од луѓето се осиромашени. Ако успее договорот во атомскиот спор и бидат укинати економските санкции, многу работи можат да се променат.

Гледај видео 01:41
Now live
01:41 минути