На депонијата во Мостар и натаму стигнува канцероген отпад? | Теми | DW | 21.11.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

На депонијата во Мостар и натаму стигнува канцероген отпад?

Тимот на #dw_BalkanBooster дојде до сознанија дека отровен отпад и тиња, без оглед на ветувањата на градската управа, се`уште се депонира на Градската депонија во Мостар.

Гледај видео 02:08