На Грција ѝ истекува времето | Старт | DW | 19.03.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

На Грција ѝ истекува времето

Акутните финансиски проблеми на Грција повторно ќе бидат тема на вонреден состанок по самитот на ЕУ. Политичките решенија ќе се бараат од највисоко ниво. Грција има се помалку пари и време

Гледај видео 01:11
Now live
01:11 минути