На германското стопанство му оди одлично | Старт | DW | 03.03.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

На германското стопанство му оди одлично

Но, додека на домашниот пазар работите добро се развиваат, германските економисти ги загрижува слабеењето на конјуктурата во светот.

Гледај видео 01:26
Now live
01:26 минути