Најубавите фонтани во Европа | Сите содржини | DW | 11.06.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Панорама

Најубавите фонтани во Европа

Водата има волшебна привлечна моќ, особено кога се презентира на посебен начин. Таков е случајот со овие фонтани во Европа.

Прочитај го и ова