Најубавите божиќни панаѓури во Европа | Сите содржини | DW | 06.12.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Панорама

Најубавите божиќни панаѓури во Европа

Декември во европските градови понекогаш е без снег, но секогаш е со божиќни панаѓури. Тие канат на забава и варено вино.

Прочитај го и ова