Најпознатите германски знаменитости | Сите содржини | DW | 21.02.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Панорама

Најпознатите германски знаменитости

Туризмот во Германија цути. 2019-та беше десетта година по ред со рекорден број на туристи. Тие се концентрираат пред сѐ во големите градови, каде има многу што да се види. Еве мал избор на најпознатите знаменитости:

Прочитај го и ова