Најголема заплена на дрога во историјата на Колумбија | Старт | DW | 16.05.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Најголема заплена на дрога во историјата на Колумбија

Полицијата во Колумбија заплени повеќе од осум тони кокаин. Тоа е најголемо количество запленета дрога во историјата на земјата.

Гледај видео 00:56
Now live
00:56 минути