Највредните играчи меѓу глобалните компании се... | Старт | DW | 04.01.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Највредните играчи меѓу глобалните компании се...

Кои се големите играчи меѓу компаниите во светот? Одговорот на ова прашање дава една нова ранг-листа. Во неа се наоѓаат 100-те највредни компании во светот - мерено според нивната берзанска вредност.

Гледај видео 01:24
Now live
01:24 минути