Најава за ТВ магазинот Европанорама | Старт | DW | 12.12.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Најава за ТВ магазинот Европанорама

Ова се темите кои ќе можете да ги следите во ТВ магазинот Европанорама, кој се емитува на телевизија Алфа в недела, на 14.12.2014

Гледај видео 00:38
Now live
00:38 минути