Најава за ТВ магазинот Европанорама | Старт | DW | 17.10.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Најава за ТВ магазинот Европанорама

Ова се темите кои ќе имате можност да ги видите во новото издание на магазинот Европанорама, на телевизија Алфа в недела, 19.10. во 14:45 часот.

Гледај видео 00:45
Now live
00:45 минути