Најава за ТВ магазинот Европанорама | Старт | DW | 18.07.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Најава за ТВ магазинот Европанорама

Новото издание на магазинот Европанорама ќе можете да го следите в недела на 20.07. во 14:45 часот на телевизија Алфа. Ова се темите кои ги нудиме:

Гледај видео 00:49
Now live
00:49 минути