Најава за Европанорама 4.5.2014 | Старт | DW | 02.05.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Најава за Европанорама 4.5.2014

Телевизискиот магазин на Дојче веле се емитува ексклузивно на ТВ Алфа, секоја недела во 15:55 часот. Слушнете ги темите кои ќе бидат застапени во магазинот оваа недела.

Гледај видео 00:48
Now live
00:48 минути