Најава за Европанорама 3.08.2014 | Старт | DW | 01.08.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Најава за Европанорама 3.08.2014

Погледнете ги темите со кои се занимаваме во новото издание на нашиот телевизиски магазин Европанорама, што се емитува во недела на телевизија Алфа!

Гледај видео 00:53
Now live
00:53 минути