Најава за Европанорама 13.04.2014 | Старт | DW | 11.04.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Најава за Европанорама 13.04.2014

Телевизискиот магазин на Дојче веле можете да го следите ексклузивно на телевизија Алфа, секоја недела во 15:55 часот. Погледнете ја најавата за темите кои ве очекуваат во новата емисија.

Гледај видео 00:43
Now live
00:43 минути