Најава за Европанорама на 06.07.2014 | Старт | DW | 04.07.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Најава за Европанорама на 06.07.2014

Во ТВ магазинот на Дојче веле ќе гледате: Јазот меѓу богатите и сиромашните Германци сѐ поголем. Мајорка се брани од непристојниот масовен туризам. Мундијалската еуфорија незамислива без сликичките на Панини.

Гледај видео 00:41
Now live
00:41 минути