Најава за „Европанорамата“ на 14.09.2014 година | Старт | DW | 12.09.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Најава за „Европанорамата“ на 14.09.2014 година

Финска во редот на оние кои најмногу страдаат во вртлогот од санкции поради украинската криза. За ова повеќе во Европанорамата, во која зборуваме и за каталонскиот сон за независност, илегалните доселеници, опасно секојдневие на Карпатите и сурфање на разбранувана чешка река.

Гледај видео 00:48