„Нафтени“ главоболки | Старт | DW | 02.03.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

„Нафтени“ главоболки

Ниската цена на нафтата е позитивна за потрошувачите. Но, за нафтената бранша таа значи намалени инвестиции, отпуштање работници и банкрот. Загрозени од банкрот се и државите чиј буџет зависи од зделките со нафта.

Гледај видео 02:11
Now live
02:11 минути