Натпревар за најдобра брада и мустаќи | Сите содржини | DW | 27.10.2021
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Натпревар за најдобра брада и мустаќи

Горди се на своите бради и мустаќи, за сѐ да биде перфектно трошат многу време... Секој има свој рецепт за нега, а најдобрите се пријавуваат на натпреварот за најубави бради и мустаќи во Германија.

Гледај видео 01:08