НАТО хепенинг во Скопје | Вести | DW | 04.04.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Вести

НАТО хепенинг во Скопје

Евроатланскиот совет на Македонија по повод денот на Северната Алијанса традиционално денеска во Скопје организира НАТО хепенинг.На него ќе присуствуваат претставници на владата,на Парламентот,на дипломатскиот кор и активисти од невладиниот сектор.