Нападите врз бегалците се срам за Германија | Сите содржини | DW | 25.08.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Нападите врз бегалците се срам за Германија

Прифатилиштата за бегалците се сѐ почеста мета на десните радикали во Германија. Политичарите ги осудија нападите и ги посетија бегалските центри

Гледај видео 02:23
Now live
02:23 минути