Наместо во отпад во супермаркет | Старт | DW | 09.03.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Наместо во отпад во супермаркет

Секој Данец во просек годишно создава 750 килограми отпад. Еден нов супермаркет има намера да го промени тоа.

Гледај видео 01:03
Now live
01:03 минути