Надминување на поделбите во Македонија - со ритамот на музиката | Сите содржини | DW | 22.01.2021
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Надминување на поделбите во Македонија - со ритамот на музиката

Рок-бендови во Тетово се борат против етничката нетрпеливост, за подобрување на културната состојба и положбата на културните работници - и сето тоа низ настапи во регионот, дружење и музички пораки.

Гледај видео 05:50

Прочитај го и ова