„Рома Рок Скул“: Со музика до подобра иднина | Сите содржини | DW | 17.04.2021
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

„Рома Рок Скул“: Со музика до подобра иднина

Ѓолхан Абдиев денеска има завршен концерт“. Неговиот бенд е прв од школата на „Рома Рок Скул“ кој има завршен концерт. „Рома Рок Скул“ на децата Роми им нуди бесплатна настава по музика, а со тоа им ги отвора вратите за иднина. Иднината на „Рома Рок Скул“ е неизвесна бидејќи зависи од фондови и донации. Бараат поддршка, која може да ја даде секој преку глобалната платформа „Global giving“.

Гледај видео 04:31