Музеј на парфеми во кој оживува стара Венеција | Старт | DW | 01.05.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Музеј на парфеми во кој оживува стара Венеција

Парфемот во својот денешен облик , во освојување на Европа и на светот тргнал во 10. век од италијанскиот град Венеција. Токму во овој град од неодамна е отворен и првиот музеј на парфемот во Италија.

Гледај видео 02:35
Now live
02:35 минути