Музеј на интернет- Германска дигитална библиотека | Старт | DW | 03.04.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Музеј на интернет- Германска дигитална библиотека

Пристап до уметничките и културни богатства отсега во Германија може да се има и онлајн. Германска дигитална библиотека е проект, кој воедно е и германски придонес за европската база на податоци Еуропеана.

Гледај видео 01:56
Now live
01:56 минути