Мрачни прогнози за Украина | Сите содржини | DW | 24.08.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Мрачни прогнози за Украина

Грција во последниот период е постојана тема поради економската криза. Но, таа не е единствената земја со големи економски проблеми. Украина се наоѓа на раб на државен банкрот и се надева на отпис на долговите. Воениот конфликт со Русија ја турна на колена земјата, но тоа не е единствениот проблем.

Гледај видео 01:41
Now live
01:41 минути

Прочитај го и ова