МПЦ и ИВЗ со апел толеранција | Македонија | DW | 28.05.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Македонија

МПЦ и ИВЗ со апел толеранција

Делегација на МПЦ ја посети неодамна опожарената џамија во селото Обедник.

Владиците на МПЦ

Владиците на МПЦ