„Мој воздух“ | Теми | DW | 09.01.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

„Мој воздух“

Апликација која ги мобилизира граѓаните за поголема акција против загадувањето во Македонија.

Гледај видео 01:15
Now live
01:15 минути