Моментите на изненадувања на Барак Обама | Свет | DW | 11.01.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Реклама

Свет

Моментите на изненадувања на Барак Обама

Со танцување или пеење - Барак Обама постојано ја изненадуваше својата публика. Тој во историјата ќе зачекори како најекстровертен и најмузикален претседател. Еве ги неговите најдобри настапи.

Гледај видео 01:20

Моментите на изненадувања на Барак Обама

Аудио и видео прилози на оваа тема

Поврзана содржина

Реклама