Молдавските напуштени деца | Старт | DW | 10.12.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Молдавските напуштени деца

Молдавија е во клинч меѓу Русија и Западот. Проевропската опција извојува тесна победа на парламентарните избори. Но, за многу сиромашни Молдавци, Русија и натаму е посакувана земја. Тие заминуваат, децата остануваат...

Гледај видео 04:49
Now live
04:49 минути